

زنگ انقلاب در قلب دانش آموزان انزلي طنين انداز شد
دبستان شهید هویت طلب انزلی در ساعت ۹و ۳۳ دقیقه ديروز میزبان زنگ انقلاب و مراسم باشکوه همخوانی دخترکان سپید و صورتی پوشی بود که نسل پنجمی انقلاب هستند و قصه بیرون شدن دیو و از درآمدن فرشته را شاید از مادربزرگ و پدر بزرگهایشان شنیده باشند.
دخترکانی که با ذوق کلاسهایشان را با ریسه هایی از ...
دبستان شهید هویت طلب انزلی در ساعت ۹و ۳۳ دقیقه ديروز میزبان زنگ انقلاب و مراسم باشکوه همخوانی دخترکان سپید و صورتی پوشی بود که نسل پنجمی انقلاب هستند و قصه بیرون شدن دیو و از درآمدن فرشته را شاید از مادربزرگ و پدر بزرگهایشان شنیده باشند.
دخترکانی که با ذوق کلاسهایشان را با ریسه هایی از کبوتران کاغذی سپید ، لاله ها و پروانه های الوان آراسته بودند ، به شوق این اتفاق بزرگ میهنی با حرکات شیرین نمایشی و تکان دادن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران سرودهای حماسی اجرا کردند.
دهه فجر فرصتی برای بروز و تبلور خلاقیتشان است عروسک ، ماکت ، مجسمه ، تابلو ساختند با کمترین امکانات و حتی از دورریزها و به نیت مانایی و رشد درخت تناور انقلاب در گل و گلدانهای کوچک گیاه سبز رویاندند و برای تمام اینها شاید از هفته ها قبل برنامه ریزی دقیق و کار فوق العاده داشتند.
دانش آموزان کلاس اولی از خانم اسماعیل پور گفتند که کلاسشان را به زیبایی با همفکری جمعی با بچه ها آراست . ‘مونا’ دخترکی که دندان شیری اش افتاده با لبخند شیرینش به خبرنگار ایرنا گفت: ‘ آخه این روزها یه جشن خیلی خیلی مهمه تولد ایران اسلامیه’
‘لادن اوسطیان’ معلم با ذوق پرورشی از مدتها قبل سرودها و حرکات نمایشی این روز را طراحی و با دانش آموزان تمرین کرد و بچه ها هم با اجرای دقیق توانستند بار دیگر دل بزرگترهای حاضر را که به تناسب سن و سال خاطرات رنگینی از روزهای انقلاب دارند ، از شعفی شیرین بلرزانند.
‘سید حسین دریابکی’ رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان انزلی با بیانی ساده از حادثه تاریخی ۱۲ بهمن ۵۷ و شهامت بزرگ مرد تاریخ ساز ایران اسلامی امام راحل ، برای دانش آموزان حرف زد.
امام جمعه شهرستان انزلی نیز به دانش اموزان برای آشنا شدن با تاریخ و اهمیت حفظ انقلاب اسلامی و تلاش مضاعف برای علم اندوزی جهت ارتقا و رشد ایران اسلامی توصیه کرد .
با وجود سرمای هوا و مدت برگزاری مراسم ، دانش اموزان دبستان هویت طلب با همان نشاط اول صبح کارشان را خاتمه دادند وقتی همه راهی کلاس ها شدند، چندتایی در حیاط ماندند و با تقسیم وظیفه ای از قبل تعیین شده پرچم ها ، پلاکاردها و نشان های خاص نمایشی را مرتب و منظم جمع کردند .
مسئولیت پذیری که برای ما بزرگترها نویدبخش حضور وارثانی مسئولیت پذیر برای انقلاب اسلامی ایران است.
منبع :ايرنا