

تشكیل جلسه كار گروه مدیریت پسماند شهرستان
در این نشست که روز چهارشنبه برگزار شد فرماندار بندرانزلی با اشاره به بررسی های میدانی بویژه بازدید اخیرش از کنار گذر در دست احداث بندرانزلی ، گفت : متاسفانه حجم در خور توجهی زباله های عفونی در این منطقه رویت شده است که از شبکه بهداشت می خواهیم به فوریت به موضوع رسیدگی کند .
وی اظهار کرد : عده ای از پزشکان و پیرا پزشکان عطف به مصوبات کار گروه پسماند ...
در این نشست که روز چهارشنبه برگزار شد فرماندار بندرانزلی با اشاره به بررسی های میدانی بویژه بازدید اخیرش از کنار گذر در دست احداث بندرانزلی ، گفت : متاسفانه حجم در خور توجهی زباله های عفونی در این منطقه رویت شده است که از شبکه بهداشت می خواهیم به فوریت به موضوع رسیدگی کند .
وی اظهار کرد : عده ای از پزشکان و پیرا پزشکان عطف به مصوبات کار گروه پسماند روش درستی برای امحای زباله های عفونی در پیش گرفته اند زیبنده نیست که عده ای که خود متولی سلامت به شمار می روند با شانه خالی کردن از اجرای قانون مدیریت پسماند ، تلاشهای جمعی را زیر سوال ببرند .
فرماندار انزلی همچنین از شهرداری بدلیل اجرای مبتکرانه طرح پاکسازی هفتگی مسیر سبز - ساحل پاک تقدیر و پیشنهاد کرد ،این پاکسازی هفتگی تداوم داشته بویژه با دعوت نوبتی از دانش آموزان از این فرصت برای ارایه آموزش میدانی استفاده شود .
وی همچنین از اقدام منطقه آزاد انزلی در خصوص پاکسازی حریم و بلوار مسیر طالب آباد و حسن رود قدردانی کرد .
در ادامه رییس اداره محیط زیست انزلی و دبیر کارگروه مدیریت پسماند شهرستان با اشاره به اینکه کارگروه مدیریت پسماند انزلی از فعالترین و موفق ترین کارگروه ها ی پسماند در استان است ، این امر را محصول اراده جمعی اعضای کارگروه خواند و بر لزوم غنای کمی و کیفی روند مدیریت پسماند در شهرستان تاکید کرد .
*ماه آینده آغاز جمع آوری مکانیزه زباله
شهردار انزلی در این نشست گفت : واقعیت آن است که برغم تمام اقدامهای صورت گرفته هنوز شرایط مطلوب و زیبنده این شهر نیست و تلاشی مجدانه و همسو لازم است تا به چشم انداز مطلوب برسیم.
'رضا پور شعبان' تصریح کرد : وقتی مدیریت پسماند مطرح می شود سه بخش جمع آوری ، هدایت و انتقال و مدیریت آن مد نظر است .
وی با اشاره به اینکه هفته آینده پیمانکار جمع آوری مکانیزه پسماند معرفی می شود وعده داد ، تا یک ماه آینده جمع آوری مکانیزه زباله در انزلی آغاز می شود که علاوه بر شیوه صحیح جمع آوری ، نظافت و تمیزی مناسب شهر را نیز در بر خواهد داشت .
پورشعبان در ادامه افزود : آموزش مدیریت پسماند و لزوم تفکیک از مبدا برای ما بسیار جدی است و آموزش مسوولانه و نه صرفا مانوری و نمایشی را دنبال می کنیم .
شهردار انزلی در ادامه به دو مشکل فعلی شهرداری اشاره کرد و گفت : کارخانه کمپوست انزلی مثل هر کارخانه دیگر خروجی بنام پس سرندی دارد که باید با مناسب ترین شیوه مدیریت ، امحا شود ؛ به همین منظور شهرداری انزلی از مشاوری که مورد تایید سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل محیط زیست استان بود بهره گرفت حتی بنا به پیشنهاد استان به جای اینکه فقط انزلی را در نوشتن طرح ببینیم شهرستانهای غرب شامل تالش و رضوانشهر و صومعه سرا را هم لحاظ کردیم اما متاسفانه پس از ارسال طرح ، هنوز هیچ جوابی دریافت نکرده ایم تا بتوانیم کار را شروع کنیم .
پورشعبان به مسئله شیرابه کارخانه کمپوست اشاره کرد و گفت : شیرابه کارخانه کمپوست بسیار سمی است و باید به صورت ویژه مدیریت شود و برای ما یک خط قرمز محسوب می شود در این خصوص هم با مشاوره جهاد دانشگاهی طرحی تهیه شد اما همچنان از مراجع استانی ، پاسخی مبنی بر تایید و رد آن دریافت نکرده ایم .
وی از فرماندار انزلی بعنوان ریاست کارگروه پسماند شهرستان خواست تا این موارد را مورد پیگیری و بررسی قرار دهد .
کار گروه مدیریت پسماند شهرستان انزلی شهرستان انزلی به ریاست فرمانداری و دبیری اداره محیط زیست شهرستان در چهار سال اخیر با برگزرای جلسات منظم ، پیگیر مسایل گوناگون حوزه مدیریت پسماند در سطح شهرستان و روستاهای تابعه انزلی در زمینه پسماند های خانگی ، بیمارستانی ، کشاورزی ، پسابها و فاضلابها بوده است .
در حال حاضر در این شهرستان 20 هزار خانوار در قالب پنج محدوده تحت پوشش طرح تفکیک پسماند از مبدا ، قرار دارند.
منبع :سایت ایرنا