

پاكسازي ساحل در آستانه روز طبيعت
پاکبانان انزلی در آستانه فرارسیدن روز طبیعت و در اقدامی فرهنگی بعد از ظهر جمعه ، هفت کیلومتر از نوار ساحلی بندرانزلی را از زباله پاکسازی کردند.
در آستانه فرا رسيدن روز طبيعت و ضرورت پاكيزگي و پذيرايي شايسته از گردشگران شهردار بندرانزلي بر پاكسازي ساحل از زباله تاكيد نمود .در اين راستاواحد خدمات شهري با همكاري شركت پيمانكاردر يك برنامه فشرده نسبت به پاكسازي ساحل غازيان و انزلي اقدام نمود .
پاكسازي در غازيان از ابتداي ساحل هتل ناز خزر ودرانزلي از ساحل پارك پاسداران آغازشد و در يك برنامه 3 ساعته 70% ساحل پاكسازي و بيش از 200 كيسه زباله كه برخي توسط شهروندان و برخي توسط مسافران نوروزي ريخته شده بود جمع آوري شد.
شايان ذكر است كه پاكسازي در روز جمعه كه روز تعطيل پاكبانان بود صورت گرفت و بيش از 7 كيلومتر از نوار ساحلي پاكسازي شد.